Bio-Pension Aussacher

Rohrmoos az osztrák Schladming-Dachstein régióban található apró hegyi település. Tavasztól őszig az egyik kedvenc helyünk túrázáshoz, hegymászáshoz, terepkerékpározáshoz, míg télen igazi síparadicsom.

Hotelek, panziók, apartmanok tucatjai állnak rendelkezésre, legtöbbjük gyakorlatilag magára a sípályára épült. Most a Bio-Pension Aussacher-ben foglaltunk szállást, amely Rohrmoos felső részén található. Ez lett a bázisunk a néhány napos túrázásunk során.

Bio-Pension AussacherBio-Pension AussacherPeak Hohwürzen - A Hohwürzen csúcsClouds in a valley - Felhők a völgybenClouds in a valley - Felhők a völgybenPanorama in cloudy weather - Panoráma felhős időbenPanorama in sunny weather - Panoráma napos időben

Kicsit bizonytalanok vagyunk, hogyan minősítük ezt a szállást… Az elhelyezkedése egyenesen fantasztikus, a vendéglátó család kedves, segítőkész, a szobák tiszták, a fürdőben meleg a víz, gazdag és kitűnő a reggeli, amihez házikészítésű lekvárt és bio-ételeket is adnak, azonban az ágy keskeny és rövid, a matrac deszkakemény, a párna meg akkora, hogy negyede is elég lenne… minden reggel “összetörten” ébredünk, ami a 12-14 órás túrák után nem igazán élvezetes.

Az igazán kedves házigazdák miatt nem szerenténk negatívan feltüntetni a szállást, de abban biztosak vagyunk, hogy többnapos tartózkodásra ide nem akarózik visszatérnünk.

Témakörök: Ausztria, Szállás.